Bira ile marine edilmiş kalamar tarifini okudum ve gerçekten çok ilginç buldum. Kalamarın taze malzemelerle nasıl hazırlandığı ve marine sosunun hazırlanma aşamaları oldukça detaylı bir şekilde anlatılmış. Özellikle bira kullanılması, kalamarın lezzetini artırırken dokusunu da yumuşatacak gibi görünüyor. Marine işleminin en fazla 2 saat sürmesi gerektiği bilgisi de dikkatimi çekti, çünkü uzun süre marine etmenin dokuyu bozabileceği konusunda uyarı yapılmış. Pişirme yöntemleri arasında ızgara ve kızartma seçenekleri var, ben de denemek için hangi yöntemi seçeceğimi merak ediyorum. Servis önerileri de oldukça hoş, taze yeşilliklerle sunduğumuzda gerçekten şık bir tabak elde edeceğiz gibi. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Bira ile marine edilmiş kalamar tarifini okudum ve gerçekten çok ilginç buldum. Kalamarın taze malzemelerle nasıl hazırlandığı ve marine sosunun hazırlanma aşamaları oldukça detaylı bir şekilde anlatılmış. Özellikle bira kullanılması, kalamarın lezzetini artırırken dokusunu da yumuşatacak gibi görünüyor. Marine işleminin en fazla 2 saat sürmesi gerektiği bilgisi de dikkatimi çekti, çünkü uzun süre marine etmenin dokuyu bozabileceği konusunda uyarı yapılmış. Pişirme yöntemleri arasında ızgara ve kızartma seçenekleri var, ben de denemek için hangi yöntemi seçeceğimi merak ediyorum. Servis önerileri de oldukça hoş, taze yeşilliklerle sunduğumuzda gerçekten şık bir tabak elde edeceğiz gibi. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz