Bu tarife göre çıtır tavuk ve kalamar hazırlamak oldukça keyifli görünüyor. Tavuk göğsünü ince dilimler halinde kesip, baharatlarla zenginleştirmek ve ardından galeta ununa bulayıp kızartmak gerçekten pratik bir yöntem. Acaba bu tarifte kullandığınız baharatlar arasında en çok hangisi damak zevkinize hitap ediyor? Ayrıca kalamarın limon suyu ile marine edilmesi fikri de hoş, bu lezzeti nasıl buldunuz? Kızartma süresi ve sıcaklığına dikkat etmek gerçekten önemli, bu konuda deneyimleriniz neler? Fırında pişirme yöntemi de sağlıklı bir alternatif olarak dikkate değer; sizce hangisi daha lezzetli olur?
Bu tarife göre çıtır tavuk ve kalamar hazırlamak oldukça keyifli görünüyor. Tavuk göğsünü ince dilimler halinde kesip, baharatlarla zenginleştirmek ve ardından galeta ununa bulayıp kızartmak gerçekten pratik bir yöntem. Acaba bu tarifte kullandığınız baharatlar arasında en çok hangisi damak zevkinize hitap ediyor? Ayrıca kalamarın limon suyu ile marine edilmesi fikri de hoş, bu lezzeti nasıl buldunuz? Kızartma süresi ve sıcaklığına dikkat etmek gerçekten önemli, bu konuda deneyimleriniz neler? Fırında pişirme yöntemi de sağlıklı bir alternatif olarak dikkate değer; sizce hangisi daha lezzetli olur?
Cevap yaz