Kalamar kavurma yaparken hangi taze kalamarları seçmemiz gerektiği konusunda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, pişirme süresiyle ilgili dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kalamarın lastik gibi olmaması için hangi ipuçlarını önerirsiniz? Baharatları yemeğin sonunda eklemenin tatlar üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum.
Kalamar kavurma yaparken hangi taze kalamarları seçmemiz gerektiği konusunda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, pişirme süresiyle ilgili dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kalamarın lastik gibi olmaması için hangi ipuçlarını önerirsiniz? Baharatları yemeğin sonunda eklemenin tatlar üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum.
Cevap yaz