Beybi kalamar hakkında yazılanlardan anladığım kadarıyla, bu deniz ürünü hem lezzetiyle hem de besin değeriyle dikkat çekiyor. Akdeniz mutfağında sıkça kullanılması da onun popülerliğini artırıyor. Özellikle düşük yağ içeriği ve yüksek protein oranı ile sağlıklı bir seçenek sunduğu belirtiliyor. Peki, sizce beybi kalamarı pişirmenin en lezzetli yöntemi hangisi? Kızartma mı, haşlama mı yoksa ızgara mı? Kendi deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Beybi kalamar hakkında yazılanlardan anladığım kadarıyla, bu deniz ürünü hem lezzetiyle hem de besin değeriyle dikkat çekiyor. Akdeniz mutfağında sıkça kullanılması da onun popülerliğini artırıyor. Özellikle düşük yağ içeriği ve yüksek protein oranı ile sağlıklı bir seçenek sunduğu belirtiliyor. Peki, sizce beybi kalamarı pişirmenin en lezzetli yöntemi hangisi? Kızartma mı, haşlama mı yoksa ızgara mı? Kendi deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Cevap yaz